Selectează o Pagină

Testeaza aparatul

Omniblend România vă oferă posibilitatea de a testa aparatele înainte de a le achiziționa, pentru a vă asigura că modelul ales este exact ceea ce vă doriți*. Testarea aparatelor înainte de a le achiziționa este cel mai riguros test pe care un aparat poate să îl suporte, iar pentru dumneavoastră reprezintă șansa de a experimenta folosirea unui aparat înainte de a îl achiziționa efectiv, în confortul casei dumneavoastră, fără grija că ați făcut o alegere greșită sau că va trebui să urmați o procedură complicată pentru a returna aparatul.

În acest sens, trebuie să urmați câțiva pași simpli:

1

Alegeți produsul, pe baza opiniilor deja formate sau vă puteti adresa unui specialist Omniblend Romania care vă poate face o recomandare în funcție de nevoile dumneavoastră. Faceti solicitarea de testare a aparatului, fie telefonic, fie prin intermediul formularului de contact / e-mail (info@omniblend.ro)

2

Echipa Omniblend România vă trimite aparatul de probă** către dumneavoastră prin curier rapid, în cel mai scurt timp posibil.

3

Veți achita curierului valoarea produsului, aceasta reprezentând garanția faptului că aparatul va fi restituit, în condițiile în care nu sunteți mulțumiți de performanțele acestuia.

4

Puteți testa aparatul timp de 4 zile, a) Dacă v-ați convins și produsul s-a ridicat la așteptările dumneavoastră, vă rugăm să contactați echipa Omniblend România pentru a comunica dorința dumneavoastră de a primi un aparat nou în schimbul celui testat, fără a fi necesar să mai achitați alte sume. Echipa Omniblend România va expedia in 24h produsul nou, în mod gratuit. Va rugam să vă asigurați că ați introdus în coletul aparatului testat toate piesele și accesoriile primite, înainte de a îl preda curierului. b) în cazul în care doriți să returnați aparatul, va trebui să ne furnizați codul IBAN al unui cont bancar deschis în numele dumneavoastră și echipa Omniblend România va rambursa suma plătită inițial pentru aparatul de probă in maxim 3 zile lucrătoare.***

*testarea aparatelor se face conform instrucțiunilor de folosire, pentru mai multe informații, adresați-vă unui reprezentant Hurom România.
**aparatele de probă nu sunt întotdeauna aparate noi, acestea pot fi aparate folosite anterior și de alți clienți dar se prezintă într-o stare estetică și funcțională ireproșabilă și sunt igienizate după fiecare utilizare.
***din suma inițial plătită se vor reține 29 RON, reprezentând contravaloarea transportului tur/retur și a procesului de igienizarea a aparatului. Aceste cheltuieli cad în sarcina clientului care a testat aparatul și dorește să îl returneze. Acest serviciu este valabil doar pentru Romania